Piec polecany do utylizacji:
Drób
Ryby
Wiedza i długoletnie doświadczenie zaowocowało opracowaniem serii pieców AIS, w których zastosowano unikalne i solidne rozwiązania technologiczne zapewniające:
Tempo spopielania: | do 50 kg/h |
Sposób załadunku: | od góry |
Wymiary (dł. x szer. x wys.): | 3.4 x 3.0 x 3.2 m |
Waga: | 3.3 tony |
Wysokość zewnętrzna - z kominem: | 3200 mm |
Wysokość zewnętrzna - bez komina: | 2100 mm |
Wymiary podstawy betonowej (dł. x szer.): | 5.4 x 5.0 m |
Zużycie paliwa - DIESEL: | 8 - 13 l/h |
Zużycie paliwa - gaz LPG: | 12 - 20 l/h |
Zużycie paliwa - gaz ziemny: | 9 - 13 m³/h |
Ruszty: | tak |
Wymiary drzwi załadunkowych (szer. x wys.): | 2148 x 1060 mm |
Wymiary komory załadunkowej (dł. x szer. x wys.): | 2.2 x 1.1 x 0.6 m |
Całkowita objętość komory: | 1.33 m³ |
Objętość komory załadunkowej: | 540 kg |
Liczba palników w komorze załadunkowej: | 1 |
Liczba palników w komorze dopalacza: | 1 |
Moc palników: | 197 kW |
Zużycie energii elektrycznej: | 0.35 kW |
Piec kremacyjny AIS 025
Wielkość wsadu: | 250 kg |
Tempo spopielania: | do 50 kg/h |
Wymiary pieca: | 2.9 x 1.8 x 3.5 m |
Waga: | 2.2 tony |
Piec kremacyjny AIS 040
Objętość komory załadunkowej: | 540 kg |
Tempo spopielania: | do 50 kg/h |
Wymiary pieca: | 3.4 x 3.0 x 3.2 m |
Waga: | 3.3 tony |
Piec kremacyjny AIS 055
Wielkość wsadu: | 490 kg |
Tempo spopielania: | do 50 kg/h |
Wymiary pieca: | 3.3 x 2.2 x 3.3 m |
Waga: | 2.9 tony |